KSAN krokar arm med sina medlemmar den 8 mars

Den 8 mars, på internationella Kvinnodagen, samlas många av KSAN:s medlemsorganisationer för att kroka arm mot kvinnovåldet

KSAN:s medlemsorganisation 1,6 och 2,6 miljoner-klubben är med och stödjer detta, bland många andra.  Här kommer programmet: 

18.00 i Humlegården krokar vi arm tillsammans med 1,6 och 2,6 miljoner-klubben.

Paula Ternström, Elisabeth Massi Fritz och Gladys del Pilar med kören Gladness kommer att vara där.  Det ska bli en lättsam kväll, trots det allvarliga ämnet, det ska sjungas och dansas och det blir korta tal.

Vi samlas den 8 mars kl. 18:00 -19.00 i Humlegården vid Linnés staty. Ta med något varmt att dricka!

Det blir väldigt många organisationer, föreningar och företag från Järva, Södermalm och Botkyrka som har krokat arm och KSAN välkomnar alla som vill fira denna dag med oss – både civilsamhället, föreningar, organisationer och företag i Stockholm.

 Vårt syfte är:

  • att prata om våldet mot kvinnorna och hur vi kan hjälpa varandra. Prata om det i våra hem, arbetsplatser, med vänner, föreningar, organisationer mm.
  • att ena våra krafter, ta vara på våra erfarenheter, vår kunskap och tillsammans hitta lösningar på hur vi ska stärka samhället.
  • att bilda och stärka nätverk mellan oss. 

Kroka arm med din familj, dina vänner, på din arbetsplats på busshållplatsen, på tåget mm om du inte kan komma i Stockholm!

8 mars KSAN vill Kroka arm

 

KSAN är medlem i